Knjiga gostiju

Dragi gosti, prenosimo vam utiske posetilaca o boravku u našem etno kompleksu. Molimo i vas da nam pošaljete svoje komentare i utiske, kako bismo dodatno poboljšali naše usluge i kako bi vaš naredni boravak bio još prijatniji. Kliknite ovde i upištite komentar, a mi ćemo ga rado objaviti na ovoj stranici. Između ostalih, naši cenjeni gosti su bili i porodica Karić, Nj.p. Vladika Amfilohije, ministar Mrkonjić...

Porodica Karic Vladika Amfilohije Mrkonjic

Vladimir

Živim u Beogradu i u kafanu sam svratio na putu za Sofiju. Znači, nigde nisam jeo bolju pljeskavicu! Oduševilo me je i to što je konobar ljubazno pitao da li hoću neljutu, malo ljutu, ljutu ili baš ljutu - zamislite tu gradaciju ljutine pljeskavice - to možete da doživite samo u južnoj Srbiji i nigde više. Od tada stalno svraćam, ali se ne usuđujem da uzmem onu baš ljutu, pošto sam zadnji put pojeo ljutu i bila je, za mene koji nisam baš navikao na južnjačke fazone, LJUTA!!! Pozdrav gazda - Žeri, a gostima preporučujem onu MALO LJUTU, ta je najbolja...

Angelina

Lepo mesto za odmor. Šteta je što nisam mogla da ostanem malo duže.

Porodica Jovanović iz Čačka

Pozdrav gazda Žeri! Hrana je bila odlična, a dobro nam je došlo i to što su deca mogla da se nesmetano igraju. I nama roditeljima treba malo predaha :-)

DUNJEVAČA!

Sledećeg puta dolazim samo zbog dunjevače i žao mi je što nisam smeo više da popijem jer sam vozio ali pošto postoje fine sobe za prenoćište moraću da prespavam i da se odmorim a malo više dunjevače je u tom slučaju dozvoljeno još samo da se izvučem od žene i sve je ok ja bolju rakiju nisam pio.

Marko iz Barajeva

Ma sve je super samo mi falilo što nema vulkanizer i za pranje kamijona u kafani inače hrana i sobe su ekstra i savetujem Žeri da napravi i vulkanizersku radnju i perionicu pa da bude sve kompletno.

Bajkeri iz Vranja

Ovde obavezno svratimo kada vozimo turu do Pirota. Dobro je što možemo da se odmorimo i čak okupamo napolju bez da iznajmljujemo sobe pošto je to malo nezgocno kada ste bajker. Može i da se prenoći bez problema i da se čuvaju bicikle. Preporuka.

Lovci

Mi nema šta da pričamo pošto nam je STARI FIJAKER druga kuća, a gazda Žera je počeo da pravi i boksove za pse što je nedostajalo i sada je usluga potpuno kompletna.